Naast onze boerderij lag tot 2020 een klein stukje bos. Door de extreme droogte en de aanwezigheid van dennenkevers bleken veel bomen dood te zijn. We hebben alle dode bomen laten kappen en toen ontstond er ineens heel veel ruimte.


Ruimte om te delen!

Met jullie: natuurliefhebbers, actievelingen, kampeerders zonder eigen kampeermiddel. De wandelaars, de fietsers, de ruiters/ menners op trektocht. Wees welkom!

Onze accomodatie is knus en gezellig. En primitief, zodat je echt even 'back to basic' gaat. Eén met de natuur, zonder luxe, maar wél met een fijn bed. En een ontbijtje als je dat graag wilt. 


Onze 2 wagens zijn uitgerust voor ieder 2 personen. Komt u met kinderen? Dan leggen we gewoon een matras of luchtbed erbij (mogelijk tot 2 kinderen per wagen, tot +/- 12 jaar. Let op: er zijn verder geen voorzieningen voor kinderen). De wagens beschikken ieder over een 2 persoonsbed, een kleine wastafel (alleen koud water), elektriciteit, een waterkoker (toch nog warm water dus), borden, bekers en bestek, koffie en thee.


Buiten in het bos staat een sanitairhuisje met composttoilet en wasbak met koud water.

We hebben ook een eenvoudige buitendouche, middels warm waterzakken.


De bedden zijn opgemaakt met hoeslakens en hoofdkussens met slopen. We vragen je zelf een slaapzak mee te brengen. Mocht dit echt een probleem zijn, neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Handdoeken/ theedoeken zijn niet aanwezig. Biologisch afbreekbare handzeep en afwasmiddel wél: het afvalwater wordt namelijk gefilterd door een plantenfilter. Chemische stoffen kunnen dit filter beschadigen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom vragen wij u met klem om de door ons verstrekte reinigingsmiddelen te gebruiken. 


Buiten, bij het sanitairhuisje, staat ook een kookplaatje met pannen dat u kunt gebruiken. Geen zin om zelf te koken? Dan zijn er genoeg lekkere restaurantjes in de buurt (fietsafstand) of wij koken tegen vergoeding een beetje extra mee en serveren dat in uw wagen.


Enthousiast geworden? Boek dan snel uw verblijf bij "Eindje Weg"!